انواع لباسشویی

انواع لباسشویی

بلاگ, لباسشویی
لباسشویی یکی از کاربردترین وسایل برقی است که این روزها در بیشتر خانه ها می توان آن را دید. وجه اشتراک همه آنها این است که می توانند لباس های کثیف و نشسته را به لباس های تمیز و پاک بدل کنند. نه تنها کار شستن لباس ها با این وسیله ساده تر می شود، کیفیت شستن نیز با آن نیز بالاتر است. برندهای مختلفی در دنیا هستند که این وسیله را تولید می کنند و تنوع بسیاری دارند. شاید در نگاه ابتدایی به نظر برسد که همه آنها شبیه به هم هستند، اما با کمی دقت بیشتر می توان متوجه تفاوت های بین انواع آن شد. در زمان تهیه و خرید لباسشویی باید ظرفیت، زمانی که برای شست و شو نیاز دارد و سرعت آن را مد نظر داشت. در میان آنها می توان مدل هایی را پیدا کرد که ویژگی های منحصر به فردی مثل شست و شوی گرم و سریع و صفحه نمایش دیجیتال را داشته باشند. انتخاب لباسشویی باید مطابق با نیاز خریدار باشد تا بهترین کاربرد را داشته باشد. انواع لباسشویی شامل درب از بالا، درب از جلو، اتوماتیک و نیمه اتوماتیک، تسمه دار و بدون تسمه و همچنین جمع و جور یا قابل حمل، قابل جمع شدن، یکپارچه و ثابت و فقط خشک کن می شود. در ادامه توضیحات بیشتری درباره مدل های پرکاربرد لباسشویی آورده شده است. انواع لباسشویی به شرح زیر می باشد.

انواع لباسشویی درب از بالا

درب این نوع ماشین لباسشویی همان طور که از نام آن بر می آید از بالا باز می شود. برای وارد و خارج کردن لباس ها هم باید از بالا اقدام شود. این نوع لباسشویی دارای یک محفظه است که همه فرآیند شست و شو در همان انجام می شود. دکمه های تنظیم آن نیز در بالا قرار داده شده اند. البته در برخی مدل ها این دکمه ها در جلو هستند. یکی از مهم ترین ویژگی های این ماشین لباسشویی این است که برای استفاده از آن لازم به خم شدن نیست و به همین دلیل برای افراد مسن انتخاب بسیار مناسبی تلقی می شود. در این نوع لباسشویی لازم است که محفظه لباسشویی پر از آب باشد تا فرآیند شست و شوی لباس ها به درستی انجام شود.  

وقتی تعداد لباس ها زیاد باشد این نوع لباسشویی توان شستن آنها را ندارد. این لباسشویی ها سر و صدای بیشتری از خود در حین کار ایجاد می کنند. مصرف آب آنها در مقایسه با ماشین های درب از بالا بیشتر است. یکی از مزایای کار با این لباسشویی این است که درب آنها در حین کار قفل نمی شود و امکان اضافه کردن لباس در وسط کار وجود دارد. تخلیه کامل آب در این نوع لباسشویی ها کمی دشوار است.

محصولات پیشنهادی

لباسشویی ال جی 4V9 کیلویی 12

لباسشویی ال جی 4v5

ماشین لباسشویی ال جی 4v5

ماشین لباسشویی ال جی مدل 2j3

ماشین لباسشویی ال جی مدل 2j3

انواع لباسشویی درب از جلو

بیشتر لباسشویی ها به این شکل هستند و در بین کاربران طرفداران زیادی دارند. قرار داشتن درب لباسشویی در جلو موجب شده است که ظاهر زیباتری پیدا کند. دکمه های تنظیم آن نیز در جلو و بخش بالایی قرار دارند. مهم ترین مزیت این نوع لباسشویی ظرفیت بالای آن است که در هر بار شست و شو می تواند تعداد زیادی لباس را تمیز کند. مصرف انرژی این لباسشویی ها از مدل درب از بالا کمتر است. در این نوع لباسشویی لازم نیست محفظه به طور کامل پر باشد. به دلیل داشتن یک همزن در داخل محفظه امکان شست و شوی تمیز در آنها فراهم است. ضمن این که کیفیت شست و شو در این لباس ها بالاتر است. قیمت این ماشین ها از ماشین های درب از بالا گران تر است.   

در این نوع لباسشویی رطوبت و خیسی ممکن است در بخش لاستیک دور درب موجب ایجاد کپک یا بوی بد شود. برای جلوگیری از ایجاد این وضعیت می توان در هر بار شست و شو دور لاستیک درب را تمیز و داخل آن را خشک کرد. در حین کار درب این لباسشویی قفل می شود و امکان اضافه کردن لباس در آن وجود ندارد. سرعت شست و شو در این لباسشویی ها کم است و لباس ها در نهایت بسیار تمیزتر خواهند شد. کسانی که برای لباسشویی فضای محدودی دارند، این لباسشویی گزینه بهتری برای آنها است. این انواع لباسشویی به استفاده از آب گرم و تایمر مجهز است.

ماشین لباسشویی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

ماشین لباسشویی اتوماتیک به دستگاهی گفته می شود که همه کارها را خودش به تنهایی انجام می دهد و فقط کافی است که آب و برق آن وصل باشد. البته تنظیمات آن را نیز کاربر باید انجام دهد. این لباسشویی ها لباس ها را می شویند، آب می کشند و خشک می کنند. اما نوع نیمه اتوماتیک به کمی مداخله کاربر نیاز دارد. درست است که آب و برق باید به آن وصل باشد، اما در مرحله ای از کار شست و شو لازم است که آب به صورت دستی اضافه شود.

ماشین های لباسشویی نیمه اتوماتیک دو تا محفظه دارند و به اصطلاح دوقلو هستند و لباس ها باید با دست از محفظه شست و شو خارج شوند و به داخل محفظه خشک کن انتقال یابند. نیمه اتوماتیک ها برای شست و شوی لباس های سبک و ملحفه ها گزینه های بسیار خوبی هستند. لباسشویی های اتوماتیک گزینه های شست و شوی زیادی دارند که می توان برای لباس های پشمی، پنبه ای، زمستانی سنگین، سبک تابستانی و لباس های سفید به سراغ گزینه مناسب رفت.  

ماشین لباسشویی تسمه دار و بدون تسمه

انواع لباسشویی تسمه دار همان طور که از نام آنها می توان متوجه شد دارای تسمه هستند. یعنی موتور دستگاه که در پایین قرار گرفته است با کمک یک تسمه محفظه را حرکت می دهد. یکی از مشکلات این نوع لباسشویی ها این است که در اثر استفاده در طولانی مدت تسمه ها بلندتر می شوند و در حین کار صدای لباسشویی بیشتر خواهد شد.

در لباسشویی بدون تسمه همان طور که از نام آن می توان متوجه شد تسمه از موتور آن حذف شده است. موتور در آنها به طور مستقیم به دیگ لباسشویی اتصال دارد. موتور این لباسشویی با نیروی مغناطیسی به حرکت در می آید و سر و صدای کمتری در حین کار از آن به گوش می رسد. مصرف انرژی در این ماشین های لباسشویی به دلیل کمتر شدن اصطکاک کمتر است. سرعت چرخش آنها نیز در مقایسه لباسشویی های تسمه دار بیشتر است. مصرف برق آنها نیز به دلیل کاهش تعداد قطعات موتور کمتر می شود.

در صورتی که لباسشویی بدون تسمه بیش از ظرفیتش پر شود، کار شست و شو را تا سبک تر کردن آن انجام نمی دهد. اما مدل های تسمه دار در هر وضعیتی کار خود را شروع می کنند. همین مسئله موجب می شود که در طولانی مدت آسیب ببیند. به علت حساسیتی که لباسشویی با تسمه به نوسان برق دارد، بیشتر در معرض خطر است. حتی در برابر ضربه و افتادن نیز حساس تر از بدون تسمه است. از آنجا که محفظه به موتور نزدیک است احتمال آسیب دیدن آن نیز بالاتر می رود. تسمه ها در طولانی مدت نیاز به تعمیر و تعویض نیاز پیدا می کنند و تعمیرات آنها ساده تر است.

امیدوارم با خوندن این مقاله درک بهتری از انواع لباسشویی داشته باشید.

دفتر مرکزی:08734245235
تلفن پشتیبانی: 09181762709
هفت روز هفته پاسخگوی شما هستیم.

دسته بندی براساس کالا

دسته بندی براساس برند